Telefon +36.30.9720705

Ajándékozz fittséget!

Pin It

Itt a Karácsony a finomabbnál finomabb ünnepi menükkel, nagymama ebédjével, anyukánk csodálatos főztjével, mézeskaláccsal, bejglikkel, szaloncukrokkal, és sorolhatnám még, ugye? :-)

De igazából erről szól az ünnep, pihenésről, feltöltődésről, hogy szeretteinkkel legyünk, jókat együnk együtt, élvezzük az ünnep meghittségét, és kicsit kiereszteni a fáradt gőzt, kicsit megpihenni az év végén. Kell ez a kis nyugalom, hogy számotvessünk magunkkal, mik is történtek velünk az évben, honnan hova jutottunk, elértük –e az év elején kitűzött céljainkat, valamint letenni azokat a terheket, amire már nincs szükségünk, és elindulni egy jobb, szeretetteljesebb jövő felé. Ilyenkor születnek fogadalmak az új évre, amit talán januárban, esetleg februárban el is kezdünk.

Ilyen szokott lenni, a januártól lefogyok, vagy januártól egészségesebben élek, odafigyelek a kajálásra, fittebb leszek, lejárok edzeni, kipróbálok valami új edzést, esetleg a TRX-et… :-) Sorolhatnám még, hiszen ezeket ki az aki még nem ígérte meg magának? Ugye?
De el is indultál januárban?
Tettél érte, hogy egészségesebben élj?
Lementél egy edzőterembe hogy tegyél a fittségedért?
Vagy elkezdted, de hamar fel is adtad?
Ugye ismerős?

24171837 10155800822372822 764027947 nAz ajánlatom, hogy ajándékozz Karácsonyra fittséget, hogy januárban tényleg ne legyen kifogás, és ki kelljen lépni abból a bizonyos komfort zónából, és le kelljen menni a terembe edzeni, esetleg TRX-ezni egyet. Tegyél érte, hogy jobb, és egészségesebb életed legyen! Megérdemled a boldogságot, hogy elégedettebben nézhess a tükörbe jövőre, mert tettél érte, hogy fittebb, egészségesebb legyél. Nem kell más, csak indulj el már most, ajándékozz bérletet akár magadnak, akár barátaidnak, akár családtagjaidnak, ismerőseidnek, és várunk januárban, hogy kipróbáld nálunk a NitaCenterben a TRX, Sparrowbag, Köredzés, Hot Iron órákat! Gyere, segítünk, hogy megvalósítsd álmaidat! Várunk szeretettel!

NHC csapata

Pin It