Telefon +36.30.9720705

Gellér Marianna

Pin It

Gellér Marianna vagyok, 2015 májusában aerobic edzőként és juliusban TRX edzőként végeztem.

nitacenter mariannaMivel az általános iskolai és gimnáziumi testnevelés órák meglehetősen elvették a kedvemet a sportolástól, fenntartásokkal kezdtem bele az egyetemi aerobic órák látogatásába is. Szerencsére kellemes csalódás volt, amin felbátorodva szabadidőmben is eljártam edzésekre és konditerembe. Mégsem éreztem azt, hogy megtaláltam a számomra megfelelő sportot, egészen 2012-ig, amikor kipróbáltam Anitánál a TRX-et. :)
Kipróbálni és megszeretni, mindössze ennyi történt és a lelkesedésem azóta is töretlen és törhetetlen a TRX egyszerűsége és sokszínűsége iránt. Mindig is arra vágytam, hogy olyasmivel foglalkozzak, amit élvezek és szeretek, ezért határoztam el, hogy TRX edző leszek, ezáltal igyekszem megszerettetni minél több emberrel ezt a sportot.
Az egészséges életmód fontosságát manapság már senkinek nem kell bemutatni, az ehhez tartozó mozgást viszont sokan csak a szükséges rosszként élik meg. Pedig a sport valójában a nélkülözhetetlen jó. ;) Bízom benne, hogy az óráimon sikerül ezt a szemléletet megismertetni Veletek (a teljes elfáradás mellett)! :)

Végzettségeim:

2015. PERFEKT Zrt. - Aerobik sportedző
2015. R-med Akadémia - TRX trainer
2017. Sparrowbag Hungary Kft. - Sparrowbag Instructor

 

Pin It