Telefon +36.30.9720705

Azért eddzél, mert szereted a tested!

Neked mi a célod az edzéssel? Sokan azért jönnek edzeni, mert utálják a testüket, kevesebb zsírt szeretnének látni rajta, izmosabbak, formásabbak szeretnének lenni. Persze, ki ne szeretne jobban kinézni?

Sparrowbag

A Sparrowbag-ről

A Sparrowbag egy homokkal töltött innovatív, funkcionális edzésben használható eszköz, mely kiválóan alkalmas alakformálásra.

A táplálkozás és a túlélés

Minden étkezés kiváltja egy következő étkezés igényét, az anyagcsere gyorsulásának irányába. A szervezet mindig túlélésre törekszik. Így egy fogyókúránál a szervezet a megváltozott élethez hozzálassítja a szervezet energia igényét. Koplalásnál a zsírraktárokhoz ragaszkodik a szervezet, a túlélés miatt. Ez a látszat fogyás, amikor nem zsírból, hanem izomból történik a fogyás. Ezt testzsírszázalék méréssel könnyen ellenőrizhetjük.

Együk magunkat egészségesre!

Makrobiotika

A makrobiotikáról általában
Az általános makrobiotikus étrend világszerte egészséges, hosszú, aktív életet tesz lehetővé. A szülők ilyen étrenddel megalapozhatják a szaporító szerveik egészségét, társkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik fizikai, érzelmi egészségét és tudati fejlődését, egészséges időskorukat. Nem alkalmi divatdiéta, hanem évszázados tapasztalatok alapján összeállított átfogó rendszer. Már a szélsőségek elhagyása és az általános makrobiotikus étrend követése is sokat segít az egyensúly helyreállításában.

Köredzés

Funkcionális köredzésA köredzés egy szálkásításra nagyon jól használható technika, és nagyszerű módszer az állóképesség javítására, a fittségi szint emelésére is. Intenzitás és a zsírégetés fokozása érdekében is használható.

Metodic – A tudomány

 

Ahogy külső tulajdonságaink: szemünk, hajunk, bőrszínünk jelentősen eltér, úgy belső szerveink, mérete, idegrendszeri működésünk, vércsoportunk, izomzatunk, terhelésre mutatott reakcióink, légzés- és szívfrekvenciánk is egyedi jellemzőket mutatnak. Akkor miért gondoljuk mégis azt, hogy az „egy kaptafára“ elv működhet az egészség – ezen belül az étkezés/táplálkozás – terén? Napjainkban eddig nem látott választékban, elkészítési formában jutunk hozzá az élelmiszerekhez. Soha nem látott méreteket öltött a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a daganatos betegségek, a gyermekkori elhízás.