Telefon +36.30.9720705

A szálkás izomzatért

Pin It

A kockás has a konyhában kezdődik!Nagyon sokan teszitek fel ezt a kérdést: „Hány felülést kell megcsinálnom ahhoz, hogy kockás hasam legyen? Vagy: „Milyen súlyokkal dolgozzak, hogy szép szálkás izomzatom legyen?”


has Töltheted akár az egész napodat felüléseket végezve, de soha nem lesz kockás hasad, ha nem megfelelő hozzá az étrended. Akár egész nap a fitness teremben gyúrhatsz, de a szép szálkás izomzat nem a gépeken, hanem a konyhában kezdődik.

A szálkás izomzathoz az izmok feletti zsírréteget kell elégetni, azaz a testzsírszázalék csökkenését kell megcélozni, nem pedig a kilókét. Ez pedig diétával érhető el. Ahhoz, hogy testünk a lerakódott zsírréteget elégesse, csökkentenünk kell a napi kalóriabevitelt. Nagyon fontos, hogy rendszeres legyen a napi táplálékbevitel, többször kis adagokban étkezzünk, hogy ne lassuljon le az anyagcserénk. Nem elég a jó minőségű táplálék, ha túlesszük magunkat. A mennyiségre épp úgy oda kell figyelni, mint a minőségre.

reklámra
Szálkásítani pedig csak szépen felépített izomzatot lehet. A fitness modellek sem kis súlyokkal dolgoztak, hogy olyan definiált legyen a testük. Dolgoztasd meg az izmaidat úgy, hogy használjanak fel több kalóriát, mint amit bevittél. A megfelelő étrenddel pedig elérheted azt a testet, amire mindig is vágytál.


Tudtad, hogy a NitaCenter videóiban megmutatja hogyan végezd szabályosan a gyakorlatokat?
Szavazz melyik legyen a következő! Kattints ide!

Pin It