Telefon +36.30.9720705

Egy új kezdet - TRX

Lassan két éve költöztem Debrecenbe. Nagyon szeretek sportolni, ezelőtt kettlebelleztem. Sajnos egy baleset miatt hosszabb pihenőre kényszerültem. 2017 tavaszán már elég erősnek éreztem magam a folytatáshoz, lelkesen keresgéltem, a kínálatok írásaiban és videóiban tájékozódtam a lehetőségekről, érdeklődtem, de nem nyerték el tetszésem… kissé elszomorodtam… valami hiányzott.

Lépj ki a komfort zónából...

Sikertörténet!

Olvasd szeretettel egy kedves vendégünk írását, aki nagyon sok kilótól szabadult meg. A kitartás, a befektetett munka, és energia mindig meghozza a várva várt eredményt! A kétkedők, és az otthonülők pedig jöjjenek el egy-egy TRX órára, és nézzék meg az eredményt a saját szemükkel. ;-)

Mesterhármas a TRX-el!

Ez aztán sikertörténet a javából, méghozzá háromszoros! Fogadjátok nagy-nagy szeretettel Timi sikertörténetét, aki bebizonyította, hogy elszántságával nemhogy egyszer, de háromszor is elérte az álom alakot, amire vágyott, és közben igazi TRX fan lett a NitaCenterben.

A nagy fogyás

Csodák nincsenek, csak tettek, avagy hogyan fogytam le


4 éve kezdődött, a Borisz halálával. Borisz a kutyám volt, akivel naponta 3-szor 4-szer mentem sétálni. Viszont már nem kellett mennem, rengeteg munkát vállaltam, hogy ne is kelljen a hiányára gondolni. Ez társult a rendszertelen evéssel, gyorsan bekapható, szemét kajákkal és pillanatok alatt meg lett az eredménye: a mérleg nyelve már 70 felett volt. Tudtam én, hogy sok, csak hát: „Nincs időm főzni”, Nincs időm edzeni”, „Nincs időm rendszeresen enni” – a szokásos kifogások.