Telefon +36.30.9720705

Ada sikertörténete

Egy örömteli visszajelzést kaptam a mai napon, egy nagyon kedves vendégemtől. Régen nem találkoztunk, mert babázott, mint kiderült, most már két gyönyörű kislánya is született. Hálás vagyok érte, és boldogsággal tölt el, hogy valakit segíthettem az útján, a céljai elérésében. Örülök, amikor látom a fejlődést a vendégeimen.
Olvasd legalább olyan szeretettel, mint ahogy ezt én is olvastam a mai nap:

Mesterhármas a TRX-el!

Ez aztán sikertörténet a javából, méghozzá háromszoros! Fogadjátok nagy-nagy szeretettel Timi sikertörténetét, aki bebizonyította, hogy elszántságával nemhogy egyszer, de háromszor is elérte az álom alakot, amire vágyott, és közben igazi TRX fan lett a NitaCenterben.

A nagy fogyás

Csodák nincsenek, csak tettek, avagy hogyan fogytam le


4 éve kezdődött, a Borisz halálával. Borisz a kutyám volt, akivel naponta 3-szor 4-szer mentem sétálni. Viszont már nem kellett mennem, rengeteg munkát vállaltam, hogy ne is kelljen a hiányára gondolni. Ez társult a rendszertelen evéssel, gyorsan bekapható, szemét kajákkal és pillanatok alatt meg lett az eredménye: a mérleg nyelve már 70 felett volt. Tudtam én, hogy sok, csak hát: „Nincs időm főzni”, Nincs időm edzeni”, „Nincs időm rendszeresen enni” – a szokásos kifogások.

Egy új kezdet - TRX

Lassan két éve költöztem Debrecenbe. Nagyon szeretek sportolni, ezelőtt kettlebelleztem. Sajnos egy baleset miatt hosszabb pihenőre kényszerültem. 2017 tavaszán már elég erősnek éreztem magam a folytatáshoz, lelkesen keresgéltem, a kínálatok írásaiban és videóiban tájékozódtam a lehetőségekről, érdeklődtem, de nem nyerték el tetszésem… kissé elszomorodtam… valami hiányzott.

Lépj ki a komfort zónából...

Sikertörténet!

Olvasd szeretettel egy kedves vendégünk írását, aki nagyon sok kilótól szabadult meg. A kitartás, a befektetett munka, és energia mindig meghozza a várva várt eredményt! A kétkedők, és az otthonülők pedig jöjjenek el egy-egy TRX órára, és nézzék meg az eredményt a saját szemükkel. ;-)