Telefon +36.30.9720705

Eredmény hirdetés!

Pin It

Lezárult a héten a „30 nap cukor nélkül” kihívás, melyen nagy örömünkre nagyon sokan vettetek részt. Köszönjük hogy oda tettétek magatokat, komolyan vettétek, és kitartottatok. Így természetesen a várva várt eredmény nem maradt el.

Nagyon sokan alakultatok, ki jobban, ki kevésbé de alakult. Az eredmények magukért beszélnek, és hogy ne álljon meg a fejlődés, októberben is jöhetnek a mérések, és dolgozunk magunkon tovább! Hiszen ez egy életmód, nem egy hónapra kell hogy szóljon. Továbbra is él a csoport, és hogy még megspékeljük egy kicsit, mi lenne, ha hozzá vennénk a fehér lisztet is? Tehát se cukor, se liszt! Jöhet az újabb kihívás? Benne vagytok? Mi igen! ;-)
Na és hogy a kimagasló eredményeket díjazzuk is, azért az ajándék bérlet is gazdára talált! Eredetileg 1 db 15 alkalmas bérletet szerettünk volna oda adni a nyertesnek, de mivel nagyon sokan versenyeztetek, így az első 5 főt díjazzuk! Mivel nagyon oda tettétek magatokat a TRX edzéseken is, és nagyon nagyon szeretnénk, hogy tovább fejlődjetek, így segítjük a munkátokat, és támogatunk benneteket! ;-)

rsz 20141201 080059Akkor jöjjenek a nyertesek: hatalmas fölénnyel elnyerte az első helyet, és természetesen ezzel a 15 alkalmas bérletet is Józsa Melinda! Nagyon szép teljesítmény! Gratulálunk! Melinda TRX-el, Köredzéssel, és Hot Iron edzésekkel készült. Második helyen végzett Molnár Karola, aki TRX edzésekre, Sparrowbag edzésekre jár, és Petrás Miklós aki Köredzéssel, és Hot Iron edzésekkel gyúrta ki magát. :-) Jutalmuk egy-egy 10 alkalmas bérlet a NitaCenter óráira. Végül pedig harmadik helyen egy anya lánya páros végzett, Bagi Vivien, és Baginé Kiss Ildikó, akik szintén Köredzésre, TRX-re, és Hot Ironra járnak. Jutalmuk egy-egy 5 alkalmas bérlet. A bérleteket a teremben tudjátok átvenni.

Gratulálunk mindenkinek, hiszen nem csak ők öten, de aki részt vett ezen a kis kihíváson ("30 nap cukor nélkül"), alakult, formálódott, és nem utolsó sorban egészségesebb életmódba kezdett, ők mind-mind nyertesek! Nagyon ügyesek vagytok!

Nem elfelejteni a verseny folytatódik, és akik bele vágtak egy új életmódba, életformába reméljük ők is folytatják tovább, hiszen egy minőségi életet kapnak érte cserébe.

Tehát no cukor, no liszt, VERSENY VAN, és TRX-re fel!

 

Pin It