Telefon +36.30.9720705

Nyitás!

 

open1Ígértem hétvégén, hogy kiírom a várva várt időpontot! Nos, holnaptól, azaz 2014. január 22-től szerdától lehet jönni edzeni a megújult NitaCenterbe!

Immár nem csak Hot Iron órákra, hanem a majd egy hónapig nélkülözött nagy kedvencek: TRX, és TRX Rip edzésekre is lehet jelentkezni! Mielőtt jössz, nézd meg az új órarendet! Valamint ne felejts el bejelentkezni!

Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet edzeni!

 

Te vajon rajta vagy? --- Íme megmutatjuk hogyan feszítettétek a TRX hevedert 2013-ban

Sziasztok! Bemutató videónk a 2013-as esztendő nagy slágerével, a TRX eszközökkel végzett edzésekről szól.
Ugye emlékeztek, hogy Nita míg ti szenvedtetek és sok felesleges zsírtól szabadultatok meg, jóízűen járkált kezében a telefonnal és rögzítette a mozdulatokat.
Kinek hogy sikerült elsajátítani a TRX fog(y)ásokat, hiszen azért szakképzett TRX edző - TRX tréner instrukciójának hiányában komoly sérüléseket is lehet szerezni.
 
Éppen ezért kell a NitaCenterben edzeni mert csak itt kapsz szakértő TRX edzőt aki tényleg odafigyel és a maximumot hozza ki belőled. 
 
Gyere válts bérletet most, és a 2014-es edzések videóján szerepelhetsz majd! Így bárki bármit mond megmutathatod, hogy te mindent megtettél azért, hogy erős, izmos, szép alakod legyen.

NitaCenter Update! - jó hírünk van

Testem lelkem kívánja a mozgást! Nem tudtam nyugodni, hogy nektek ne tudjam biztosítani a karácsonyi készülődésben és sütés-főzés (kóstolgatás) közbeni feszültségmentesítő NitaCenter "adagot". Íme a jó hír, csak olvass tovább.

Visszaszámlálás indul!

 

Kedves vendégeink! Hamarosan nyitunk, ugyanis még hétvégén is dolgoznak a NitaCenter termén, hogy jövő héten tudjunk nyitni. Visszaszámlálás indul!

Akinek jól indult az újév!

 

Elteltek az ünnepek, koccintottunk az újévre, és az ünnepi menük után, szépen lassan vissza kell rázódnunk a dolgos hétköznapokba, és az edzésekbe is. Kezdhetjük ledolgozni az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat.