Telefon +36.30.9720705

FittKarácsony!

 

Íme egy kis karácsonyi ösztönzés az év utolsó hónapjára!

Még 10 év!

Szülinapi ajándék

A NitaCenter 2013. november 1-én ünnepelte második szülinapját. Bár a terem nagyon sok új „kínzószerszámmal” bővült a nagy nap alkalmával, mégis a legszebb szülinapi ajándékot egy mail jelentette, melyet egy igazán elégedett vendégünk írt. Az alábbi sorokat Saci küldte:

Csak szólok!

Itt az idő!

 

Eltelt a nyár, kinyaralgattuk magunkat, és telnek megfele a fitness termek fogyni, alakulni, erősödni vágyókkal, mint ahogy a NitaCenter is. Újult erővel, energiával telve vághatunk bele a következő szezonba. Itt az idő beváltani a "majd szeptemberben találkozunk" ígéreteket. Csak szólok! Szeptember van! :-)

Zsírbontás

A győztesek

 

Zsírbontó versenyünk lezárult, a "zsírfelvásárlást" befejeztük. Ez alatt a 3 hónap alatt kő kemény küzdelem ment a csajok között. A szemekben tükröződött a vasakarat, és az elszántság. Voltak nehezebb időszakok, majd könnyebbek, de aki elkezdte a fogyi versenyünket, az végig is vitte, és elérte a kitűzött célt.

Ma már mindenki láthatja...

logo nitacenter
 
Ma már mindenki láthatja, hogy a szavazatok hogyan alakulnak a következő videó publikálása előtt. Az oldal alján tudsz szavazni. De a szavazást még nem zárjuk le, még bármi megtörténhet. Egészen vasárnapig várjuk a szavazatokat.
De tudod-e milyen alkalom lesz most vasárnap?

 
 

Nem lehet elég korán kezdeni!

 

8 évesen a TRX edzésen!

A NitaCenter legfiatalabb tagja Panni, szó szerint a TRX szerelmese lett. Eleinte csak az anyukáját kísérte el egy-egy edzésre. Csendben játszott, míg anyukája keményen edzett. Aztán addig-addig szemezgetett a hevederrel, hogy egy nap ő is megragadta, és beállt a „nagyok” közzé.