Telefon +36.30.9720705

BUÉK 2015!

Megvalósult álmokban gazdag, Boldog új évet kívánunk minden elszánt, edzésre éhező vendégünknek! Legyen a 2015-ös év is legalább ilyen energiával, kitartással, hittel, erővel, lelkesedéssel teli, mint amilyen a mostani volt!

Boldog ünnepeket!

Áldott szeretetteljes ünnepeket! Megvalósult álmokban, és sok-sok edzésben gazdag Boldog új évet kíván Nektek a NitaCenter!

Szívvel, lélekkel, szeretettel…

Köszönöm nektek, hogy még péntek este is ilyen sokan edzettetek a NitaCenter óráin! A hét utolsó napján is energiával telve vetettétek bele magatokat az edzésbe. Köszönöm a heti sok-sok teltházas órát, a belénk vetett bizalmat, a lelkesedéseteket, az energiátokat, a munkát, na és persze a kemény edzéseken is megcsillanó mosolyokat!

Gondoltunk Rátok

lila gombA Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak mi is készítettünk pár fotót a lila gömbbel, igaz nem karácsonyfa mellett, hanem edzés közben, és edzés után. Lelkes TRX csapatok álltak össze egy-egy fotó erejéig, hogy Szenteste elküldhessük azoknak a gyermekeknek, akik korházban töltik a Karácsonyt.

Küldjük nagy-nagy szeretettel, reméljük kicsit hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy Karácsonykor ne érezzék magukat egyedül.

A fotókért katt ide: Gondoltunk Rátok

Áldott Békés Ünnepeket kíván a Nita Health Center